Росен Кирилов: “Трябва на всяка цена да победим “Черно море”

Публикувано на пт, 8 Ное. 2019
94 четения

Възлов мач предстои за “Етър” след серията от загуби напоследък. В събота от 15:00 ч. на стадион “Ивайло” тимът посреща “Черно море”. Победа може да скъси разликата от варненския отбор, който е шести в класирането, на 4 точки, но загуба ще свлече “виолетовите” към дъното на класирането и ще остави под съмнение бъдещето на Росен Кирилов на треньорския пост.
“Всеки треньор държи в задния си джоб оставката, но засега работим и ще се опитаме да преминем през тези трудни мачове”, бе коментарът по темата на Росен Кирилов. Наставникът бе изключително недоволен от играта на отбора срещу “Левски”.
“Мисля, че след първия гол на “сините” те се освободиха психически и започнаха да играят по-уверено, докато при нас увереността спадна. До първия гол бяхме компактни и не се стигна до сериозни положения пред нашата врата. За съжаление пак се пропукахме от статично положение. Пропуснахме да изравним в ответната атака, докато през второто полувреме се пропукахме два пъти в центъра много елементарно. При 2:0 мачът приключи.
В момента имаме много играчи в недобра физическа форма след претърпените контузии. Затова не можем и да се противопоставим толкова добре на големите отбори, както в началото на сезона. Доста състезатели имат нужда да натрупат игрова практика.
Духът ни пада изцяло, след като ни отбележат първи гол. Не би трябвало да се предаваме така. Това обаче е начин на мислене, който се изгражда с години. Последните два мача с “Левски” и ЦСКА се опитахме да затворим пространствата и да играем на контраатака, защото в момента не можем да се надиграваме с тях. С ЦСКА се получи по-добре, но с “Левски” не успяхме да изградим добри контраатаки, много лесно губехме топката на втори-трети пас. Много лесно губехме топката, играчите бяха припряни. При втория и третия гол бяхме твърде пасивни и оставихме “Левски” да разиграе по прекалено елементарен начин”, заяви Кирилов.
Той сам определи утрешния мач с “Черно море” като възлов. “Тежък мач срещу много сериозен противник. Излизаме за победа на всяка цена! Ще се опитаме за тези два дни да възстановим играчите и да победим. Искам да видя много по-агресивна игра срещу “моряците”.
Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в събота от 12:00 ч. в новия клубен фен магазин. В 13:30 ч. отварят двете каси от северната страна на стадиона и тази в южната, която ще продава билети на привържениците на “Черно море”. В същия час ще бъдат отключени и входовете на стадиона. Паркингът от северната страна ще бъде затворен за автомобили още в сутрешните часове на 9 ноември.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново