Разгромни победи в зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”

Публикувано на пн, 20 ян. 2020
184 четения

Разгромни победи записаха някои от отборите в зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”. В края на седмицата се изиграха последните две срещи от първия кръг и първите две от втория кръг. Съставът на “Епъл” (Джулюница) постигна най-изразителната победа до момента, отнасяйки “Спарта” (Горна Оряховица) с 8:0.
С хеттрик се отличи Даниел Димитров, по два пъти точни бяха Дончо Дончев и Георги Иванов, веднъж Милен Савов, като интригата изчезна още до десетата минута.
“Долна Оряховица” разгроми отбора с името “Мъка” със 7:1 в другия мач от групата. За победителите по два пъти вкараха Мирослав Гавазов и Иван Колев, по веднъж – Тодор Хаджиев, Аврам Аврамов и Антоан Илиев. За победените едно попадение върна при 7:0 Никола Данаилов.
В група “А” започнаха вторите срещи. “Баскет футболери” се наложиха над “Ключарско ателие Практикер” 3:0 и запазиха шансове да продължат в елиминациите. Головете в мача паднаха в последните минути. Два пъти точен бе баскетболният талант Мартин Дурчев, а Даниел Кънчев довърши съперника с трето попадение. Отборът на “Лайтс” си гарантира първото място в групата след 5:0 срещу “Кеш Кредит” (Павликени). Голмайсторите бяха добре познати имена. Бисер Пенчев наниза хеттрик, Петър Андреев отбеляза четвъртия гол, а Валери Йорданов от павликенския тим си вкара автогол.
“Амфора” от Драганово в група “Б” удари с 4:1 “Спартак” (Елена) и с 6 точки чака съперника си във втората фаза. Михаил Кънев вкара за 1:0 в 3-ата минута, Кенан Садулов изравни в 23-та, но малко след това Стефан Гурбалов покачи на 2:1. До 30-ата минута Кънев вкара за 3:1, а Ивайло Николов – за 4:1 и приключи спора.
В другия мач от групата отборът на “Стима” бе категоричен – 5:0 срещу “Ресторанти Его” и вече има актив от 4 точки. Пламен Станчев, Петко Петков, Веселин Василев и Георги Георгиев (два пъти) се разписаха за победата. Така в последния кръг от групата на “Амфора” и “Стима” ще е достатъчно и равенство в директния мач помежду им за първите две места.
Напред продължават “Ресторанти Щастливеца” и “Булевард” в група “В”, след като и двата тима вече са с по 6 точки, а в четвъртък ще определят победителя в групата в директен сблъсък.
“Булевард” надигра с 4:1 “Стоте” с по два гола пред всяко полувреме. Кристиян Костадинов, Калоян Илиев (два) и Пламен Иванов поразиха вратата на съперника, за който в 30-ата минута Николай Александров само вкара почетния гол.
“Ресторанти Щастливеца” разгроми “Бест-Кар 08” със 7:0 с хеттрик на Иван Георгиев, два гола на Тони Аврамов, един на Станислав Тотев и автогол на Ивелин Карачоров.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново