Рафаел Чолаков от СК „Болярчета“ с награда за най-добър млад футболист

Публикувано на ср, 6 Ное. 2019
257 четения

11-годишното търновче Рафаел Чолаков от СК „Болярчета“ с треньор Десислав Божков е едно от 16-те момчета от цялата страна, което получи награда за най-добър млад футболист от детските футболни турнири, част от Националната програма „Децата и Футболът“.

Отличията бяха връчени от Петър Хубчев, Христо Янев, Иван Горанов и Станислав Иванов от ФК „Левски“, президентът на АБФ Дончо Донев и генералният секретар на АБФ Георги Бойчев. Благодарствен плакет получи Жаклин Цочева, която е директор „Публични комуникации и връзки с обществеността” на Кока-кола ХБК – официален спонсор на програмата „Децата и Футболът“.

„Радостни сме, че дете от нашия клуб е уважено и признато. Пожелаваме на всички деца да не спират да мечтаят“, коментира след официалната церемония треньорът Десислав Божков, който е един от създателите на СК „Болярчета“. Клубът функционира от 2011 г., а целта му е да провокира интереса на децата да спортуват и да играят футбол. От 2013 г. клубът има представителни отбори, с които участва в местни и държавни първенства и турнири. Малките търновски футболисти имат редица постижения и призови места.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново