Пускат билетите за мача от днес, специален бонус за предварителната продажба

Публикувано на чт, 20 сеп. 2018
195 четения

Първите 200 души, закупили билет днес за мача, ще получат вестник “Футбол”, реши авторът му Ангел Ганцаров.

Билетите за предстоящия мач между “Етър” и “Берое” ще бъдат в предварителна продажба от днес. В 15:00 ч. отваря касата до “Шампиони 91”, а цените на билетите са стандартни – по 8 лв. за възрастни и по 4 лв. за студенти, ученици и пенсионери.
В деня за предварителна продажба обаче за всеки, закупил билет, ще има бонус – новият безплатен вестник “Футбол” на Ангел Ганцаров, съобщи административният директор на клуба Страцимир Тинчев.
“За 20-годишнината на в-к “Футбол” авторът му Ангел Ганцаров обяви, че по време на предварителната продажба първите 200 зрители, които си купят билет, ще получават безплатно и новия брой на вестника. В петък от 10 ч. започва продажбата на билети на същата каса, а от 15:30 ч. ще отворят всички каси от северната и южната част. Тогава се отварят и входовете на стадиона. Молим живеещите около стадиона да ни извинят за неудобството, но паркингът ще бъде освободен от сутринта в петък от автомобили”, каза Страцимир Тинчев.
Той призна, че се очакват доста зрители, тъй като посещаемостта на стадион “Ивайло” от великотърновските фенове се увеличава, а “Берое” по традиция има фенска маса, която пътува за гостуванията. “Надяваме се всичко да мине без инциденти, още повече, че агитките на “Етър” и “Берое” са приятелски и са в отлични отношения. Призовавам всеки един привърженик да доведе поне по още един приятел, да подкрепят отбора и да започнем празниците на Велико Търново с нашия мач”, добави административният директор на “виолетовите”.
“Миналия сезон “Етър” в началото направи пет поредни мача без загуба на чужд терен в елита (победа и четири ремита), което не е правено никога, дори и в шампионския сезон. Сега пък надградихме с ново постижение – две поредни победи навън, които също не са постигани. Това показва, че нещата вървят в правилната посока и трябва да направим всичко възможно, за да използваме тази инерция и в предстоящите срещи”, коментира спортно-техническият директор Стефан Атанасов.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново