Преслав Боруков: “Очаквам нещата в “Етър” тепърва да вървят нагоре”

Публикувано на вт, 1 сеп. 2020
171 четения

Младият Преслав Боруков във втори пореден мач води атаката на “Етър” и оставя много добри впечатления, въпреки че все още не се е разписал, както и целият тим на “болярите”. Боруков сподели впечатленията си след двубоя с “Лудогорец”.
– Преславе, какво не достигна да вземете точка на шампионите?
– Не стигна малко концентрация в последните 15 минути. Смятам, че преди първия им гол, когато ни бе отнета топката, имаше леко побутване от футболист на “Лудогорец” срещу Валентин Йосков и бе ситуация, в която можеше да се даде фаул.
– Показахте добра игра, както сподели Калоян Чакъров, но като че ли липсваше завършек на атаката?
– Имахме две положения, които трябваше да реализираме, за да поведем в резултата. Едното беше когато излязохме двамата с Дани Пехливанов, а другото, когато преодолях защитник, но нямаше кой да насочи топката от няколко метра във вратата. Но на фона на цялата ситуация в момента смятам, че се представихме много добре и очаквам нещата тепърва да вървят нагоре.
– Предстоят ви мачове срещу другите силни отбори “Левски”, “Локо” (Пд), ЦСКА-София, как гледате на тях?
– Ние играем мач за мач, във всеки от тях се раздаваме на сто процента и ще играем докрай за победа, независимо как в даден мач се развиват нещата.
– След идването на новото ръководство намаля ли напрежението сред играчите?
– Да, няма напрежение и нещата са добре. Смятам, че тепърва ще имаме добри резултати, все пак са минали само 4 кръга. Имаше леко ощетяване срещу “Монтана” и “Лудогорец”, имахме своите шансове, които за съжаление не реализирахме и се надявам в следващите мачове да сме по-агресивни в последната третина.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново