Предават пряко 4 мача на етърки

Публикувано на чт, 15 окт. 2020
213 четения

Четири мача на женския футболен тим на “Етър” ще имат пряко излъчване в национален ефир до края на есенния дял от първенството. От този сезон Нова спорт предава всяка неделя от 11 ч. по един мач от кръга в “А” група при дамите.
Първенството тази година е доста силно и оспорвано, като има 14 отбора в елитната група. След петия кръг 6 тима в челото показват равностойни игри и сред тях са и футболистките на “Етър”. Начело с пълен актив от по 15 точки са два отбора – НСА и “Локомотив” (Пловдив), които имат по 5 победи и дори не са допуснали гол във вратите си.
Веднага след тях са “виолетовите” с 4 победи и едно реми, 13 точки и голова разлика 22:3. Със същия актив, но само с гол по-лоша голова разлика, са “Пирин лейдис”, а топ 6 допълват отборите на “Локомотив” (Стара Загора) с 12 и “ЛП Суперспорт” (София) с 10 точки. Именно тези шест тима ще се борят за разпределението на медалите.
В следващия кръг в събота етърки приемат “Пълдин” (Пловдив), а после гостуват на “Севлиево лейдис”. За пряко излъчване е насрочен мачът им от седмия кръг срещу ЖФК “Варна”, който е на 1 ноември от 11:00 ч. във Велико Търново. На 14 ноември (неделя) е следващото им домакинство срещу “Пирин лейдис”, и то също ще се предава пряко по телевизията. А дербито срещу лидера НСА е на 28 ноември от 11 ч. и също е заложено за пряко предаване.
Есенният полусезон завършва на 6 декември, неделя, от 11 ч., когато пък телевизията ще предава на живо и мача “Локомотив” (Пловдив) – “Етър”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново