Поредни победи за 12-годишните шампиони на ХК “Етър-64”

Публикувано на ср, 9 Ное. 2022
350 четения

Момчетата и момичетата на “Етър-64” до 12 години, които през лятото станаха безапелационни шампиони на България, продължават с победите и тази есен. Във Велико Търново се проведе последният за годината зонален турнир при момчетата. Възпитаниците на треньора Станислав Йорданов отново грабнаха три категорични успеха.
В първия си мач етърци победиха “Локомотив” (ГО) с 23:14, във втория сразиха “Полюс” (Плевен) с още по-убедителното 29:11. Победна бе и третата среща с “Левски” (гр. Левски), дошла при 21:16. Така момчетата на “Етър-64” продължават уникалната си серия, като вече в 35 мача нямат загуба на хандбалния терен!
“Всички деца взеха участие в мачовете и дадоха всичко от себе си. Много съм доволен от колектива, който създаваме, и се надявам и така да продължим занапред”, заяви Станислав Йорданов.
Две победи записаха и шампионките на “Етър-64” до 12 години, но в международни срещи. Великотърновки приеха румънския “Дунавия” (Корабия), който е вицешампион за миналата година. Първата контрола бе спечелена с 21:15, а вторият мач срещу румънките донесе още по-голяма победа с 21:10.
“Съперникът е втори в Румъния и победите показват, че вървим в правилната посока. Гордея се с момичетата, израстват с всеки ден”, коментира треньорката им Миглена Христова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново