По 10 топки “Пума”, с които се играе в испанската Ла Лига, получиха клубовете

Публикувано на ср, 21 юли 2021
179 четения

По 10 топки “Пума”, с които се играе в испанската Ла Лига, и по още 10 топки “Селект” получиха от Българския футболен съюз всички клубове от Северозападната Трета лига, включително и дублиращите отбори на “Етър” и “Ботев” (Враца).
“Всяка помощ е добре дошла, защото живеем в трудни времена, благодарим на футболния съюз. Не сме още запознати с нивото в Трета лига, смятахме, че има голяма разлика с Втора лига, но се оказва, че не е чак толкова голяма. Очаквам хубаво първенство. “Локо” (ГО) ще играе добър футбол, с приличен отбор. Ще използвам клишето “мач за мач”, но ако постигнем нещо повече от добро представяне, няма да се откажем. Целта пред “Локомотив” обаче е стабилизиране – финансово и организационно”, коментира представителят на “Локо” (ГО) Мирослав Гавазов.
“Направихме сериозна селекция за новото първенство, няма да има нищо общо с миналия сезон, смятам, че ще се представим по-достойно и ще бъдем фактор в първенството. Първият мач с “Дреновец” ще си бъде съвсем нормален, това, което е било, ще си остане в историята.
Положително е отношението ни към администрирането от страна на Зоналния съвет на БФС. Футболният съюз ни помогна с топките и сме благодарни, това все пак е едно перо, което е в помощ на клуба ни”, коментира Жоро Василев от “Бдин” (Видин).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново