Петков: “Чувствахме се като домакини, благодаря на играчите и феновете!”

Публикувано на пн, 29 юни 2020
83 четения

“Доволен съм от играта и головете, които отбелязахме. Ние сме отборът, който създаде повече голови положения, вкарахме два гола. Не можахме да спечелим, но все пак точката е ценна за нас.
“Царско село” ни вкараха гол с единствения си удар във вратата, а днес стана същото през първото полувреме. С един-единствен удар получихме гол. Казах на момчетата в съблекалнята на почивката, че просто няма начин този мач да е същият! Ние имаме изключително добър колектив, тези момчета са силни характери, които въпреки трудностите продължават да се борят за оцеляването на “Етър”.
“Черно море” е доста класен отбор, имат добър треньор и изграден стил, срещу такъв отбор е трудно и аз само мога да поздравя футболистите за това, което показаха. Няма да говоря за финанси, а само за футбол, но мога да кажа, че Община Велико Търново полага всички усилия в лицето на кмета Даниел Панов нещата в “Етър” да се нормализират. Надявам се да оцелеем в Първа лига, защото нашият отбор го заслужава.
Специално благодарим на феновете за подкрепата, защото ние се чувствахме на стадион “Тича” като домакини. И това бе благодарение на феновете, които ни подкрепяха от първата до последната минута!”, коментира старши треньорът Петко Петков.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново