Петко Петков остава начело на “Етър”!

Публикувано на пн, 31 авг. 2020
1739 четения

Петко Петков ще продължи да води отбора на “Етър” след изтичане на десетдневния му болничен. До това се стигна след разговор днес на новия Управителен съвет с треньора, след който двете страни си стиснаха ръцете и обявиха, че продължават да работят заедно за каузата “Етър”.

“Петко Петков остава старши треньор на “виолетовите”. Постигнали сме договорка, ще му предоставим условията, от които има нужда, за да покаже целия си потенциал. Ще осигурим футболистите, от които се нуждае, започваме разговори с тях. Общата ни цел е да запазим мястото на “Етър” в елита”, обяви след срещата председателят на Управителния съвет на “Етър” Деян Куздов.

“След обстоен разговор с новия УС взех решение да продължа работата си в “Етър”. Основната причина е, че видях едни амбициозни хора, които наистина искат да променят нещата в клуба. Започнали са активно да изплащат задълженията към играчите, убедиха ме, че клубът ще бъде стабилен финансово, което ще даде възможност да направим и необходимата селекция във всички линии, за да може “Етър” да изглежда много по-добре, коментира Петко Петков.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново