Павликенци паднаха в Левски, днес приемат “Локо” (ГО)

Публикувано на чт, 8 май 2014
190 четения

Загуба при важното гостуване на “Левски-2007” допусна ОФК “Павликени”. Около 100 души подкрепяха тима при гостуването, но отборът не успя да ги зарадва. Преди почивката гостите не показаха вазможностите си и закономерно получиха гол. В 27-ата минута Славей Байрактаров стреля силно от фаул, топката рикушира в стената, тупна и влетя в мрежата зад Русев за 1:0.
След паузата гостите заиграха на по-високи обороти и притиснаха домакините в тяхната половина. Последваха пропуски на Кушев, Златков и Михайлов, като последният не вкара в празната врата на левскарите. В 63-ата минута Гинчев центрира от корнер и Борислав Гецов с глава изравни 1:1. При следваща атака на павликенци Гинчев можеше да направи пълен обрат, но опитът му да прехвърли вратаря на “Левски 2007” не сполучи.
В 73-ата минута Светлин Стоянов получи втори жълт и съответно червен картон и това поизравни силите и вдигна уморените домакини. В 82-ата минута двама играчи на гостите не успяха да изчистят топката, Калин Станчев напредна и прехвърли тръгналия да излиза Русев за 2:1.
“Павликени”: Русев, Николаев (83 Б. Стоянов), Св. Стоянов, Гецов, Шипкалиев, Кръстев (35 Михайлов), Шабан, Златков, Тисовски (70 Св. Йорданов), Гинчев, Кушев.
Днес от 18:00 ч. в Павликени е очакваното с интерес дерби между домикините и “Локо” (ГО). Настоящият треньор на “Павликени” Илия Пендов до есента работеше именно в “Локомотив”, откъдето бе освободен.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново