Обявиха завръщането на спорта и в Г. Оряховица

Публикувано на пт, 22 май 2020
107 четения

Спортните занимания в община Горна Оряховица бяха възстановени със заповед на кмета инж. Добромир Добрев. От днес вече са разрешени колективните спортни занимания на закрито, без състезателен характер и без публика.
Не се разрешава провеждане на масови спортни мероприятия на открити и на закрити места (в спортни центрове, клубове и други).
Изключение от забраната се допуска за колективно и индивидуално спортуване без състезателен характер, без публика на открито, за фитнес центрове и зали, при заетост на местата не повече от 10 човека за груповите занимания и не повече от един човек на 4 кв. м площ. Изключение от забраната се допуска за индивидуалните занимания на закрито, без състезателен характер, без публика. Изключение от забраната се допускат за самостоятелни плувни комплекси и басейни, без да се разрешава функционирането на прилежащите към тях търговски обекти.
От 26 май ще бъдат разрешени индивидуалните и колективните спортни занимания на закрито и на открито (без състезателен характер и без публика) вече и за деца до 18-годишна възраст.
Няма проблеми да води тренировки и футболният тим на “Локомотив” (ГО) съобразно трите етапа, определени от БФС. На практика обаче “железничарите” приключиха с първенството, след като футболната централа реши да сложи край на първенството на Втора лига.

Анатоли ПЕТРОВ сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново