Никола Колев опериран, пропуска мача на “Етър” срещу “Локо” (Пд)

Публикувано на пт, 18 сеп. 2020
466 четения

Халфът на “Етър” Никола Колев отпадна от групата за предстоящия мач на “виолетовите” срещу “Локомотив” (Пловдив). Той претърпя в четвъртък операция от херния, след като бе заменен принудително при последното гостуване на “Левски”. Очаква се Никола Колев да се възстановява между две и три седмици, така че ще пропусне и следващите мачове с ЦСКА-1948 и ЦСКА-София.
Етърци приемат пловдивското “Локо” в неделя от 17:45 ч. на стадион “Ивайло”. Главен съдия е Георги Николов с асистенти Мартин Венев и Петър Митрев, четвърти съдия Георги Давидов, а съдийски наблюдател – Радан Мирянов.
Билетите за мача са по 7 лв. и ще се продават от 15 ч. днес, като само в деня на мача струват 10 лв. Великотърновският тим влиза в битката срещу носителя на купата с пет поредни загуби досега в първенството. Надеждите са “Етър” най-после да запише първи точки, като се възползва евентуално и от умората на локомотивци. Снощи те играха с “Тотнъм” за Лига Европа и имат само два дни за възстановяване.
“Локо” (Пд) е силен и обигран отбор, свикнали са на сгъстен цикъл, така че ни чака тежък мач. Надявам се по-бързо да излезем от тази ситуация, а това става като играем по-добре и печелим мачове. Само с пълно раздаване в мачовете могат да се случат нещата”, коментира старши треньорът Петко Петков.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново