Начален учител изнесе открит урок по физическо в СОУ “Ем. Станев”

Публикувано на чт, 5 Ное. 2015
885 четения

Катедра “Физическо възпитание и спорт” в СОУ “Емилиян Станев” организира открит урок по физическо възпитание с ученици от IV клас във вторник.
На урока присъстваха Красимир Узунов – старши експерт по физическо възпитание и спорт в РИО – Велико Търново, и 17 начални учители. Темата на урока бе “Спортно подготвителни игри и щафетни игри”. Дългогодишният преподавател в СОУ “Емилиян Станев” Виолин Вичев бе подготвил изключително разнообразни упражнения и щафетни игри, които бяха изпълнявани със завидна лекота и желание от момчетата и момичетата – 22-ма на брой в този час.
Присъстващите начални учители видяха елементи от началната гимнастика, строеви упражнения, упражнения за внимание, редувани с ходене и бягане.
“Това е поредният открит урок в областта по предмета физическо възпитание и спорт. Преподавателят Виолин Вичев методически много добре бе подбрал упражненията и щафетните игри за часа. Урокът бе записан с камера и ще се използва при обучението на студентите от ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”. До края на учебната година във В.Търново ще проведем още един открит урок по ФВС с начални учители, на който колегите ще споделят добри практики”, каза Красимир Узунов.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново