Наско Джамбазов ще се бие във веригата KSW в Краков

Публикувано на пт, 2 Дек. 2016
242 четения

Горнооряховският боец Атанас Джамбазов подписа договор с полската ММА верига KSW. Джамбазов, който е с професионален актив от 23 победи и само 4 загуби, има цели 12 нокаута и е считан за един от най-добрите ММА бойци на Балканите и в Източна Европа. Той има опит във веригите “Максфайт” и “Белатор”.
В настоящия момент горнооряховчанинът е в серия от пет поредни успеха, като в последните си три двубоя той надделя над Лукаш Клингер (нокаут), Каталин Алешути (събмишън) и Анатоли Чумак (нокаут). Договорът на Джамбазов с KSW е за поредица от срещи, като своя дебют в полската верига той ще осъществи на KSW 37: Circus of Pain на 3 декември в Краков. Негов опонент ще бъде Марчин Вожчик. Съперникът му, който е със статистика 9 победи и 4 загуби, е един от най-добрите полски бойци. В последните си 7 срещи Вожчик няма загуба.
По-рано тази година Джамбазов победи друг поляк Лукаш Клингер в кулминацията на 38-та галавечер на веригата “Максфайт”. 32-годишният Джамбазов нокаутира съперника си още в 28-та секунда на двубоя и нанесе едва втора загуба от 11 мача в професионалната кариера на Клингер. Освен шампионския пояс на “Максфайт” Джамбазов спечели и наградата за “нокаут на вечерта”. Наско Джамбазов се бие в полутежка категория, като при всяка една от победите си до момента той е успявал да завърши опонента си преждевременно.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново