Може да избирате: ЦСКА или Левски?! Роналдо или Меси

Публикувано на сб, 23 май 2020
99 четения

Българският футбол също пострада от пандемията от коронавирус. Повече от два месеца и половина не само световният, но и български спорт, бяха „замразени“ до второ нареждане. Добрата новина с отхлабването на мерките доведе и до разрешение за рестарт на българския футболен шампионат. Това ще се случи с мачове на 5 юни. Първи честта да открият наново битките по родните терени имат Локомотив Пловдив и Етър, които излизат на стадиона в пловдивския парк „Лаута“ на 5 юни от 18:45 часа. Същата вечер от 21:00 часа е дербито Левски – Лудогорец. Заради мерки за сигурност футболните двубои ще се провеждат без публика по трибуните.

Българският букмейкър Winbet, оценен от Букмейкър Рейтинги с 4 от 5, дава възможност на своите почитатели да опитат късмета си или да приложат професионални познания до рестарта на футболния ни шампионат. Може да избирате „Кой ще завърши по-напред в крайното класиране на първенството – ЦСКА или Левски?“ Коефициентите и за двата отбора са еднакви – по 1.85. В момента лидер в класирането е Лудогорец с 55 точки, следват Левски, Локомотив Пловдив и ЦСКА с по 46 точки. До края на редовния сезон остават само два кръга, а след това в плейофите ще се изиграят още 5 кръга, след които ще стане ясно крайното класиране в България.

Любителите на залозите имат още една възможност – да предположат какъв ще е финалът за Купата на България. Турнирът бе прекъснат на фаза полуфинали, като в тях ще се срещнат в два мача на разменено гостуване Локомотив Пловдив – Левски и Ботев Пловдив – ЦСКА. Най-ниско оценен с коефициент 2.50 е евентуален финал между ЦСКА и Левски. Втори вариант е ЦСКА – Локомотив Пловдив (3.25), трети вариант е Ботев Пловдив – Левски (4.00) и последна възможност е на финала за трофея да спорят Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив (коефициент 5.00).

Извън българските терени българският букмейкър предлага няколко дългосрочни прогнози относно част от водещите европейски първенства. „Кой от Лионел Меси или Кристиано Роналдо ще отбележи първи гол след рестарта на испанското футболно първенство?“ – коефициентите и за двамата са еднакви, по 1.85. Прехвърляме се към Англия, където има същата възможност „Кой ще отбележи първото попадение след подновяването на Висшата лига“. Тук възможностите са четири – Серхио Агуеро (3.75), Мохамед Салах (4.00), Садио Мане (4.00), Пиер Емерик Обамеянг (5.00) и Джейми Варди (5.00). Букмейкърът дава още една интересна възможност за прогноза относно голмайсторите в Англия. Тя е „Коя двойка играчи ще отбележи най-много попадения след паузата?“ Най-нисък коефициент получава двойката Мане/Агуеро (2.75), на второ място се подрежда двойката Салах/Стърлинг (3.00), следват Хименес/Обамеянг (3.50), на четвърто място са Кейн/Варди, които получават ставка 4.50.

Много интересни са коефициентите, отнасящи се за бъдещия почти сигурен шампион Ливърпул. Мърсисайдци в момента са лидери в класирането с 82 точки, на смразяващите 25 точки пред втория Манчестър Сити. Ливърпул е изиграл 29 двубоя, като до края му остават само 9. Уинбет дава коефициент 1.70, че Ливърпул ще се нуждае от още само 2 мача, за да стане шампион. Ако смятате, че на отбора ще са нужни 3 мача до титлата – ставката се повишава на 4.50. Ако на отбора, воден от Юрген Клоп, ще му е нужен само още 1 мач, коефициентът е 6.00.

За феновете на тениса също има интересно предложение, а именно: „Кой от играчите първи ще спечели титла от Големия шлем или от турнир Мастърс 1000.“ Новак Джокович е фаворит с коефициент 3.00, следва Рафаел Надал (4.00), Роджър Федерер (5.00), Доминик Тийм (6.50) и Александър Зверев (10.00).

А за любителите на баскетбола и по-специално на тези, които харесват Националната баскетболна асоциация (НБА), имате възможност да прогнозирате кой от играчите първи ще регистрира трипъл-дабъл (двоен показател точки, борби и асистенции). Фаворит да направи това е словенското дете чудо Лука Дончич (3.00), втори се нарежда Никола Йокич (3.75), трети е Леброн Джеймс (4.00).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново