Милчо Сирмов – треньор на “Локо” (ГО) до 2024 г.

Публикувано на пт, 15 май 2020
234 четения

Старши треньорът на “Локомотив” (ГО) Милчо Сирмов остава начело на горнооряховските “железничари” чак до 2024 година, след като преподписа нов професионален договор за срок от 2+2 години. От ръководството са доволни от работата на специалиста и виждат в негово лице човека, който ще налага млади футболисти от школата.
Милчо Сирмов е роден на 01.01.1971 г. и е бивш футболист на ОФК “Локомотив” (ГО), играл през 90-те години в “Б” група след изпадането от “А” група в тежък за отбора период. Работил е като помощник на Сашо Ангелов, Ангел Червенков, Иван Колев и Александър Димитров. От юли 2018 г. до август 2019 г. е директор в ДЮШ на ОФК “Локомотив” (ГО).
Поста старши треньор на “железничарите” заема от 05 август 2019 г. след неубедителния старт на “Локо” (ГО) (от 3 мача 2 загуби и 1 равенство) със задача да запази мястото във Втора лига. Сирмов изпълни поставената от ръководството задача, като “Локо” (ГО) с актив от 29 точки и 9-о място в класирането запази мястото си в професионалния футбол и интегрира шестима юноши в мъжкия отбор.
За новото футболно първенство неговата задача ще е да постигне по-добри спортно-технически резултати и да запази професионалния статут на отбора, както и да наложи в първия отбор 10 юноши от Горна Оряховица и детско-юношеската школа на “Локомотив” с тенденция броят на момчетата да се увеличи.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново