Мачът Испания – Швейцария в Летния театър и звезди от САЩ-94 зарадваха великотърновци

Публикувано на пн, 5 юли 2021
675 четения

Футболен празник за почитателите на най-популярния спорт стана в Летния театър във Велико Търново. Феновете гледаха под открито небе драматичния четвъртфинал Испания – Швейцария, спечелен от испанците след дузпи.
Празникът бе подарък към великотърновци от Коалиция ГЕРБ – СДС и кандидатите за народни представители от листата, които присъстваха на гледането на мача начело с водача на листата проф. Костадин Ангелов и областния координатор на ГЕРБ Даниел Панов. Входът за проявата бе свободен, за присъстващите имаше и бира от “Бритос”.
В ролята на коментатори бяха звездите от “златното” поколение на българския футбол и легенди на “Етър” Бончо Генчев и Илиян Киряков. Двамата бяха помолени да определят по 5 мача, които завинаги ще запомнят. Бончо Генчев посочи пет срещи, като едната от тях бе с вкарани от него 5 гола срещу “Берое”. Киряков посочи България – Германия 2:1, Бразилия – Германия 7:1, мача на “Парк де Пренс” срещу “петлите” и два мача от Евро-2020.
Двамата бяха помолени да прогнозират крайния резултат от мача, като любопитното бе, че и двамата познаха. Бончо Генчев прогнозира, че мачът ще е много оспорван и ще завърши наравно в редовното време и ще има продължения, докато Киряков пък бе убеден, че Испания ще продължи напред.
Гости на проявата бяха и ръководството, и целият настоящ отбор на “Етър”. Футболът в старата столица бе и една от темите, на които разговаряха шефовете на “Етър” с Даниел Панов и проф. Костадин Ангелов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново