Мартин Дурчев подписа договор с водеща агенция в Европа

Публикувано на пн, 1 апр. 2013
277 четения

Мартин Дурчев играе последен сезон с екипа на “Ямбол”

Великотърновецът Мартин Дурчев подписа договор и вече е представляван от First Class Management. FCM Basketball е една от първите агенции, която представлява професионални баскетболисти в Европа. През годините екипът на FCM е водил много от най-успешните преговори и е подписал “големите” договори в европейския баскетбол. Техни играчи са Тео Папалукас – ЦСКА (Москва), Костас Василиадис – “Билбао Баскет”, Георгиос Прентиризис – “Олимпиакос”, Дженис Боурусис – “Милано”.
Те са и агенти на треньора на “Билбао Баскет” и руския национален отбор – Фотис Кацикарис, и легендата на гръцкия баскетбол Панайотис Янакис – “Лимож” (Франция).
Тази година 25-годишното крило, което е възпитаник на школата на “Етър-49”, се радва на поредния успешен сезон. В изиграните 21 мача с екипа на “Ямбол” Дурчев е записал средно 17.7 точки, 4.5 асистенции, 3.5 борби и 1.6 откраднати топки. Мартин се надява, че добрата му форма и израстването му като играч, заедно с новото му сътрудничество с една от най-успешните агенции в Европа ще доведат до подписването на контракт в чужбина.
“Това е последният ми сезон с екипа на “Ямбол” и вярвам, че сътрудничеството ми с професионалистите от First Class Management ще доведе до възможно най-доброто развитие на моята кариера като играч”, коментира в своя сайт Мартин Дурчев.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново