Малко не стигна на “Етър” U17 за реми срещу ЦСКА

Публикувано на ср, 2 сеп. 2020
121 четения

Минимална загуба като гости на ЦСКА-София записаха юношите на “Етър” в елитната U17 група. Възпитаниците на Стефан Ангелов бяха близо до заслужено равенство, но отстъпиха с 2:1.
Столичният тим, който е един от лидерите в групата, поведе с попадение на Андрей Цой още в 9-ата минута. Развръзката на мача дойде в последния четвърт час. В 75-ата минута Калоян Ненчев вкара изравнителен гол за 1:1. Само след две минути обаче “червените” получиха правото на дузпа, от която Йоан Лозанов им донесе победата.
Етърци след шестия кръг заемат 9-ото място във временното класиране с актив от 7 точки. В първенството им следва пауза, след която на 12 септември те ще приемат “Витоша” (Бистрица).
По-неуспешен бе мачът на децата на “Етър”, набор 2006/2007 година. Те също гостуваха на ЦСКА-София в шестия кръг на елитната U15 група и загубиха с 3:0. Нулевото равенство се запази до почивката, а трите гола за домакините паднаха чак в средата на втората част. В 44-та минута столичани получиха дузпа, от която Венцислав Иванов вкара за 1:0. Осем минути по-късно Кирил Георгиев удвои резултата, а в 65-ата минута Лоренцо Борисов реши всичко с трето попадение.
Загубата прати “Етър” на осмо място в класирането с по 3 победи и 3 загуби и 9-точков актив, на 12 септември те приемат един от аутсайдерите “Витоша 13” (София).

loading...
Пътни строежи - Велико Търново