Малките „Болярчета“ спечелиха първия турнир Мини футбол RDJ

Публикувано на ср, 21 авг. 2019
311 четения

Отборът на ФК „Болярчета“ родени 2011 г., спечели първия турнир за деца на Мини футбол RDJ в казанлъшкото село Шейново. Спортният празник бе организиран от фамилия Джепкови, а в надпреварата участваха още ДФК „Филипов“ Казанлък, „Пловдив Сити“ гр. Пловдив и ФК „Верея“ Стара Загора. За най-добър вратар на турнира бе отличен Лъчезар Александров от търновския клуб „Болярчета“.

Теренът, на който се водеха ожесточени футболни битки, е модерното спортно съоръжение, изградено на територията на селището. „Получи се прекрасен празник на децата. Благодаря на всички, които се отзоваха“, коментира пред медиите един от организаторите Тотьо Джепков.

„Всичко, което направихме, ни радва много, защото виждаме усмивките на лицата на хората и благодарността, че децата се забавляваха. Футболът и спортът въобще изграждат характери, правят децата отговорни и съвестни. Затова всички тези деца стават приятели, превръщат се в по-добри хора и гледат само напред. Това за нас като организатори е радостно и супер стимулиращо“, каза още Джепков.

 

Снимки: Бетина Джепкова

loading...
Пътни строежи - Велико Търново