Малките етърци и етърки продължават победно

Публикувано на пт, 24 февр. 2023
184 четения

12-годишните момчета на ХК “Етър-64” продължават победния си ход. Първият турнир за пролетния полусезон беше в Ловеч, където “виолетовите” играха срещу местния “Осъм” и “Чардафон” (Габрово). Отново бяха спечелили убедителни победи – срещу домакините с 12:2 и над “Чардафон” с 22:15.
“Отборът все още е непобеден в официални мачове и е едноличен лидер в нашата група. Въпреки че има още един турнир, няма как да бъдем изместени. За мен е удоволствие да наблюдавам тези момчета отстрани, изпълват ми душата и въпреки че съм техен треньор, съм им и един от най-големите фенове. Виждам голямо израстване в тях и ако вървим в тази посока, определено бъдещето е светло”, коментира треньорът Станислав Йорданов.
Първи турнир за календарната година имаха и момичета до 11 години на “Етър-64”. Възпитаничките на треньорката Миглена Христова прегазиха “Левски” (Стражица) със 17:0 и “Полюс” (Плевен) с 23:0, като изобщо не допуснаха гол във вратата си. “Момичетата показват израстване след всеки мач. Гордея се с тях, продължаваме напред!”, коментира Маги Христова.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново