Купа и златни медали за Клуб по спортни танци “Ксани денс”

Публикувано на чт, 8 май 2014
751 четения

Треньорката Николинка Колева с танцьорите от клуб “Ксани денс”

Талантливите танцьори на Клуб по спортни танци “Ксани денс” участваха с успех в Републикански турнир по спортни танци “Изгряващи звезди – 2014” в гр. Пазарджик. В категория латиноамерикански и стандартни танци деца до 11 г. двойката Ксандриния Капелова и Денислав Иванов заеха първото място и бяха наградени със златни медали. Талантливата двойка на клуба се състезава в осем танца с многобройна конкуренция от клубове по спортни танци от градове в цяла България. В категория латиноамерикански и стандартни танци деца до 13 г. двойката Славена Алексиева и Димитър Павлев заеха също първото място и се окичиха със златен медал.
В категория спортни танци до 9 г. възпитаниците на клуба Габриела Йорданова и Християн Йорданов завършиха на пето място.
Организаторите от СК “Импулс”, община Пазарджик и Младежки дом Пазарджик дадоха възможност да премерят сили и начинаещи двойки в няколко възрастови категории. В категория начинаещи деца до 11 г. Динко Иванов и Силвия Дойчева се класираха на призовото четвърто място. В категория начинаещи до 7 г. второ и трето място окупираха Рая Матеева и Павлин Събев и Деница Дойчева и Петър Енчев.
Клуб по спортни танци “Ксани денс”, член на Българската професионална танцова асоциация, член на World dance council с треньор и учител по танци Николинка Колева, извоюваха сред многобройната конкуренция и първото място при формациите. Клубът бе награден със златна купа в тази категория.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново