Красимир Балъков седми в България за Треньор на годината

Публикувано на пт, 11 ян. 2019
150 четения

Главният мениджър на “Етър” Красимир Балъков зае седмото място в класацията за Треньор на годината през 2018 г. в България. Това стана ясно, след като официалният сайт на Българския футболен съюз обяви пълните резултати от гласуването.
Спортните журналисти у нас са номинирали общо 15 имена при треньорите. Балъков е посочен веднъж на първо място, два пъти на второ и осем пъти на трето място сред наставниците. Така той събира 15 точки, което му отрежда седмата позиция.
За треньор № 1 бе избран селекционерът на националния отбор Петър Хубчев с 265 т., следван от бившия наставник на “Лудогорец” Димитър Димитров – Херо. В класирането преди Балъков са още Станимир Стоилов, Николай Киров и Александър Томаш. Така на практика той е изпреварен само от трима действащи треньори в клубове от Първа лига. След Бала се нареждат Илиан Илиев, Стойчо Младенов, Антони Здравков, Илия Груев, Сашо Ангелов, Росен Кирилов, Костадин Ангелов и Никола Спасов.
Както е известно, наградата за Най-красив гол за 2018 г. пък спечели нападателят на “Етър” Иван Петков. В класирането за Най-добра футболистка номинация е получила и най-опитната състезателка на женския тим на “Етър” Радослава Славчева.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново