Кольо Станев амбициран за доказване

Публикувано на вт, 12 май 2020
221 четения

Амбициран да се доказва все повече е младият талант на “Етър” Кольо Станев. “Изключително съм доволен, че получих шанс да развия моите качества. Но имам още много да уча и тепърва да се доказвам. Получавам голяма подкрепа от феновете, когато съм на терена и извън него, което е много важно за самочувствието ми. Не ме притесняват очакванията, защото това ме амбицира да давам още повече от себе си”, заяви Станев. По време на принудителната пауза той води индивидуални занимания в Г. Оряховица.
“Занапред ще се старая да се наложа в мъжкия тим. Конкуренцията наистина е голяма, но когато си си поставил цел и си последователен, дисциплиниран и упорит, се постига всичко, за което си се трудил. Имах честта да работя, и все още работя с много добри и качествени специалисти. За мен ще остане завинаги работата с г-н Балъков, той е един невероятен човек и професионалист. Даде ми много, надявам се един ден да работим отново заедно.”
“Мисля, че преди да обявят извънредното положение, бяхме възвърнали добрата си форма и заиграхме много добре, което се видя и в резултатите ни в последните мачове. Г-н Петков много бързо разбра силните и слабите качества на всеки един от отбора и това помогна много за добрите резултати”, коментира Станев.
Той е благодарен на всеки един от опитните играчи в отбора за подкрепата. “Откакто влязох в мъжкия отбор на “Етър”, получавам голяма подкрепа от всички футболисти и треньори. Ако трябва да кажа конкретен футболист, от който съм получил най-много съвети и помощ, трябва да изброя абсолютно всички. Защото няма някой, който да е бил пасивен към мен. Иначе моят фаворит е Роналдо, защото е много упорит, тренира постоянно, никога не се отказва и е постигнал всичко във футбола”, твърди Кольо Станев.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. etarvt.bg

loading...
Пътни строежи - Велико Търново