Каратеките на “Калоян” грабнаха 26 медала

Публикувано на пт, 22 окт. 2021
70 четения

26 медала спечелиха състезателите на Карате клуб “Калоян” от международния турнир “София оупън” за Купата на президента на Република България. В състезанието участваха 469 състезатели от 6 държави.
Великотърновските таланти бяха водени от треньорите Николай Лесичков и Антон Васев. Шампиони станаха Младен Тодоров на кумите м категория -55 кг джуниъри, Борислав Благоев на ката до 8 г., Дария Мартинова на ката до 8 г. и отборът на момчета на ката до 10 г. Сребърни отличия спечелиха- Борислав Благоев на кумите до 8 години и отборно момчета на кумите до 10 г.
С бронзови медали се завърнаха Радослав Русанов на кумите в категория -35 кг до 10 г., Георги Марков на кумите +35 до 10 г, Никул Еленски на ката до 10 г, Стефан Петров ката до 10 г и Румен Василев при кадети в -57 кг.
“Отлично се представи Амира Абулибде на ката и кумите, като малко не ѝ стигна да вземе медал. Александър Симеонов е 5-и на ката. Добро представяне на състезателите, честито на всички за постигнатите резултати. Благодарности и на колегите треньори в клуба”, заяви Николай Лесичков.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново