Калоян Ненчев е номиниран за наградата “Трифон Иванов”

Публикувано на вт, 3 Дек. 2019
73 четения

Младият футболист на “Етър” Калоян Ненчев е номиниран за наградата “Трифон Иванов” за 2019 г. Номинацията му е внесена от Никола Велков – директор на ДЮШ на “виолетовите” и бе одобрена от комисия, председателствана от зам.-кмета на Велико Търново проф. Георги Камарашев. В нея влизат още общинските съветници Деян Куздов и Георги Недев, председателят на ЗС на БФС Бончо Генчев, секретарят Игор Бакьов, спортният експерт Георги Давидов и спортният журналист Анатоли Петров.
Калоян Ненчев е възпитаник на Спортното училище в старата столица и започва състезателната си дейност в детско-юношеския състав на “Янтра” (Габрово), но от сезон 2014/2015 г. е в школата на “Етър”. Играе като полузащитник и нападател в различните гарнитури на клуба. Участник е в Елитна юношеска група до 17 г. “Калоян притежава борбеност, упоритост и голямо желание да се развива като футболист, на който да се разчита в мъжкия футбол. Освен добър и перспективен футболист, е и много добър ученик, отличник в Спортното училище”, се казва в мотивите за номинацията.
Номинацията ще бъде гласувана на предстоящото в сряда заседание на Великотърновския общински съвет. На същата сесия на 4 декември предстои съветниците да подложат на гласуване и внесеното от Инициативен комитет предложение новият футболен терен до Спортното училище да приеме името “Трифон Иванов”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново