Играчите на “Епъл” (Джулюница) спечелиха Купа “Кентавър”

Публикувано на ср, 25 ян. 2023
163 четения

“Епъл” (Джулюница) спечели футболния турнир за Купа “Кентавър”, която му донесе и парична премия от 1000 лева. Надпреварата в Дряново събра десет отбора, разпределени в две предварителни групи. Тимът на Стелиян Станчев спечели своята група “А”, а на полуфинала разгроми втория от група “В” – “Жълтата подводница” (Севлиево) с 5:1. В другия полуфинал “Диян и приятели” (Габрово) биха с 2:1 домакините от “Локомотив” (Дряново).
В директния спор за купата джулюнчани се наложиха над габровци с 3:2 и я прибавиха във витрината си заедно със златните медали. Среброто остана за “Диян и приятели”, с бронз се окичиха “Жълтата подводница” и “Локомотив”. Заместник-кметът на Община Дряново Николай Карагьозов поздрави призьорите и всички състезатели. Заедно с председателя на ФК “Локомотив” Пламен Обрешков и Константин Зарков от БФТ връчиха наградите на турнира.
Георги Иванов от “Епъл” заслужи приза за звездата на турнира, съотборникът му Васил Боев бе отличен със статуетката за най-добър вратар. Топстрелец на “Купа Кентавър” стана Христо Минчев от “Диян и приятели”, а Даниел Пройчев от “Локомотив” (Др) взе отличието за най-атрактивен състезател.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново