Христо Иванов: “Важното е да направим силен мач”

Публикувано на пт, 21 сеп. 2018
141 четения

“Имаме много добър колектив и девизът “Един за всички, всички за “Етър” е много правилен и се отнася изцяло за нас. Всеки иска да играе, но главното е “Етър” да върви напред и публиката да вижда един задружен отбор. Подготвени сме за този сезон, очаквам да направим силен мач и срещу “Берое”, заяви вратарят на етърци Христо Иванов.
“Имаме доста голяма подкрепа, градът е доста заинтересуван от това, което се случва с “Етър”. И което много ме радва – на всеки домакински мач има поне по 150-200 деца. Ние на “Ивайло” играем много силно именно защото усещаме подкрепата на публиката. Феновете много мотивират отбора и когато чувстваш тяхната подкрепа е много по-различно, отколкото, ако само ядат семки и те обиждат, когато не върви мачът. Благодарен съм и на Станислав Генчев, че ме покани миналата година. Велико Търново е много красив град, с висока култура на хората и на обществеността към спорта. Стига да вървят нещата добре, всеки би искал да остане и играе в “Етър”, добави стражът.
Христо Иванов очаква в първенството тимът да е колкото може по-напред в класирането и да избегне баражите. Що се отнася до предстоящия мач с “Берое”: “да направим един добър мач и да зарадваме публиката, да покажем това, което можем, а каквото има да става – ще става.”

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново