Георги Иванов – Геша: “Обстановката е изнервена, не знам кое е ръководството”

Публикувано на пн, 17 май 2021
447 четения

Наставникът на “Локомотив” (ГО) Георги Иванов – Геша заяви, че проблемите в ръководството правят обстановката нервна и това дава отръжение върху представянето на отбора.
“Обстановката е изнервена през цялото време. Изнервена е. Не знам кое е новото ръководство, кое е старото! Отборът е заложник на тези игри между ръководствата, дълго време сме без ръководство.
Момчетата дават, каквото могат. Жалко, че днес пропуснахме положения и не можахме да стигнем до победата. Разчитахме, че сме високи, по мои сметки бихме над 10 ъглови удара, не създадохме обаче голови положения при тези ситуации. От напрежението не смеехме да рискуваме, имаше плахост в нашия отбор. Но в никакъв случай не можем да кажем, че “Спортист” е слаб отбор.
Срещу “Септември” (Сф) ще разчитаме на това, че те вече си осигуриха участие на баража, срещу нас сигурно ще излязат по-млади футболисти, трябва да си съберем силичките.
Хубаво е отборът да остане в групата, защото именно това нещо ще даде време “Локомотив” да си оправи ръководството, да си избере Управителен съвет. Тежки са тези времена на безвластие. Не знам дали ще съм тук и през следващия сезон – ситуацията е тежка, не знам кой какви нерви ще има и какви усилия ще трябва да положим, за да продължим.”

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново