Финансови глоби и временно отстраняване очакват замесените в боя в “Етър”

Публикувано на ср, 27 Ное. 2019
985 четения

От „Етър” все още няма официално становище за наказанията, които ще бъдат наложени на участвалите във вчерашния инцидент по време на тренировката, когато се е стигнало до размяна на удари между помощник-треньора Тодор Колев и капитана на „виолетовите” Иван Стоянов.

Най-вероятно обаче Тодор Колев ще бъде временно отстранен от поста си, а на Иван Стоянов и всички замесени в инцидента ще бъдат наложени финансови санкции, заяви председателят на Управителния съвет на „Етър” проф. Георги Камарашев. „Тепърва предстои да изясним всичко случило се и кои ще понесат санкции, но такива със сигурност ще има”, коментира проф. Камарашев.

Тренировката във вторник е била за тази част от футболистите, които не взеха участие в мача с „Ботев” (Пловдив), загубен предишния ден с 2:0, или влязоха за кратко като резерви. Извършено нарушение в игра е предизвикало инцидента и нажежило страстите. Започнала е размяна на реплики, след което се е стигнало и до удари. На тренировката е имало още разправии, в които са участвали и други играчи като Здравко Илиев и Ерол Дост.

Тодор Колев и Иван Стоянов са дългогодишни съотборници, играли са заедно и в „Лудогорец” през сезон 2011/2012 г, с който станаха шампиони, а Колев бе капитан на тима. В „Етър” пък са заедно още от януари 2017 г.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново