Фенове на ЦСКА от цялата страна се събират във В. Търново

Публикувано на вт, 15 ян. 2019
370 четения

Първа национална среща на феновете на ЦСКА ще домакинства Велико Търново на 19 и 20 януари. Над 200 привърженици на армейците от цялата страна ще се съберат в старата столица месец преди началото на пролетния дал от първенството. Идеята е на великотърновката Лили Йовчева, която от години не пропуска мач на червените.
“Предстои ни тежък полусезон в борбата за титлата. Подобни събирания ще направят още по-силна вярата ни – на нас и на нашите футболисти, че можем да сме шампиони. Освен това искаме да покажем на хората едно различно лице на футболните привърженици. За много хора феновете са хулигани. Ние ще покажем, че сме обикновени хора, които обичат спорта и своя отбор и се събират, за да се забавляват и да подкрепят своите”, обяснява идеята си Лили. Тя е подкрепена от Сектор “Г”, като Националният фенклуб е осигурил подаръци с логото на ЦСКА, които ще бъдат раздадени на деца във Велико Търново по време на срещата.
Феновете се събират на 19 януари (събота), като от 17 ч. е предвидено посещение в Центъра за настаняване от семеен тип, където ще подарят на децата топки и артикули на ЦСКА. Следва купон в местно заведение, а на 20 януари от 12 ч. “червените” фенове ще се поклонят пред паметника “Майка България”, където ще поднесат венци и цветя.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново