Евгени Донев извежда наши боксьори в престижна галавечер

Публикувано на ср, 7 Дек. 2022
1045 четения

Треньорът и президент на Боксов клуб “Ивайло” Евгени Донев този месец ще изведе четирима наши боксьори на две галавечери в София. Елитните спортисти Тинко Банабаков, Мартин Иванов и Марио Найденов ще участват на MaxFiath 52 на 16 декември, както и на Night Of The Titles на 17 декември. В отбора на Евгени Донев пожела да се завърне отново и Здравко Попов. Той е с отличен баланс от 10 мача и 10 победи и решението му да бъде отново под надзора и компетенцията на своя треньор и наставник Евгени Донев е достойно за уважение.
Очакванията са Евгени Донев да изведе Тинко Банабаков на галавечери пред непобеден опонент – боксьор на Франк Уорън, най-влиятелният и авторитетен мениджър в Европа. Стефани Койков пък получи покана от претендента за абсолютен световен шампион Антъни Ярд, друг от най-елитните спортисти на Франк Уорън, което само по себе си е огромна чест и признание за Стефани и клуба му.
Всичко това е резултат от 20-годишния труд, който започва да дава плодове – вниманието и поканите от мениджъри от най-висока класа. Евгени изведе също така Иванка Иванова – Лъвицата в още няколко престижни галавечери в Англия, Чехия, Финландия и Белгия… В ъгъла до треньора и президент на клуба Евгени Донев след две седмици в София ще бъде отново и неговият помощник Ивайло Савов, секундант на Кубрат Пулев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново