Етърки разбиват с 13:0

Публикувано на вт, 29 сеп. 2020
347 четения

Женският тим на “Етър” отнесе с двуцифреното 13:0 състава на “Левски” (Чепинци) в третия кръг на дамското първенство и затвърдиха мястото си в челната тройка.
Попаденията във вратата на гостенките можеха да са и 20, ако не бяха куп пропуски, добри намеси на вратарките на “Левски”, пазили по едно полувреме, и трите нацелени греди. Диляна Йорданова откри резултата в 19-ата минута след диагонален пас и шут в обратния ъгъл. В 32-рата Велизара Владимирова влезе отдясно и намери Мирела Моева пред вратата за 2:0. Диляна Йорданова получи топката зад гърба на отбраната и от движение би точно за 3:0. Недрет Заструг пусна поредния хубав пас, елиминирайки наредената в линия защита на тима от Чепинци в 38-мата минута и Мирела Моева вдигна на 4:0. За 5:0 се разписа Симона Стоянова в 43-та минута, като преодоля и вратарката на “Левски”.
След почивката гостенките рухнаха окончателно. Диляна Йорданова стигна до хеттрик в 49-ата минута, останала очи в очи с вратарката за 6:0. Седмото попадение заби Симона Стоянова, възползвайки се от пас на Моева. В 58-та минута Моева направи резултата 8:0. Последваха два бързи гола на Велизара Владимирова, а Симона Стоянова също стигна до хеттрик за 11:0 в 79-ата минута. 12-ото попадение бе автогол на Гергана Петрова в 82-та минута, а 13-ото – на Недрет Заструг в 88-мата.
“Етър”: Калчева (83 Илиева), Тодорова, Трифонова, Стефанова, Заструг, Стоянова, Т. Йорданова, Василева (74 Михайлова), Д. Йорданова (80 Марова), Моева (60 Евстатиева), Владимирова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново