Етърки разбиха с 8:0 навън “София лейдис”

Публикувано на вт, 2 май 2023
141 четения

Категорична победа с 8:0 грабнаха футболистките на “Етър” при гостуването си на “София лейдис” в поредния кръг на “А” група при жените. Възпитаничките на Валентин Витанов нанизаха по 4 гола през двете полувремена.
С хеттрик се отличи голмайсторката на тима Мирела Моева, а два пъти се разписа Габриела Боюклиева. По едно попадение за успеха вкараха Лора Василева и Павлина Николова, а веднъж съперникът си вкара и автогол.
Етърки делят 6-7 място в класирането със “Севлиево лейдис” с по 30 точки, в следващия кръг на 13 май приемат “Енко” (Пловдив), като евентуална победа може да ги приближи до четвъртото място.
На следващия ден “Етър” участва на турнир в Русе с девойките до 15 години. “Болярките” разбиха “Севлиево лейдис” с 4:0 с два гола на Карина Попова и по един на Моника Бориславова и Лора Василева. Завършиха 0:0 с домакините от “Дунав”, после биха с 1:0 ЖФК “Варна” с попадение на Моника Бориславова. В последния си мач удариха с 4:0 и “Янтра” (Габрово) с два гола на Лора Василева и по един на Моника Бориславова и Карина Попова.
Въпреки че не пуснаха изобщо гол във вратата си, а вкараха 9, великотърновки останаха на второто място след “Дунав”, който е с по-добра голова разлика.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново