Етърки качват неуморно клипове

Публикувано на ср, 6 май 2020
74 четения

Състезателките от женския тим на “Етър” по футбол се готвят индивидуално и активно поддържат формата си в условията на извънредното положение, което наложи прекратяването на първенствата. Както е известно, груповите тренировки са забранени още от 13 март, но момичетата подхождат отговорно и се подготвят.
Клиповете със заниманията им следи треньорът Валентин Витанов, който им е раздал индивидуална програма за подготовка. Наставникът имаше преди месец рожден ден, за който получи видео- обръщение с пожелания от всичките си състезателки.
Първенството на “А” група при жените не бе подновено за пролетния полусезон, като от БФС вече излязоха с официално решение какво предстои. В него се казва, че държавното първенство за жени ще бъде доиграно изцяло, като ще се поднови след приключване на извънредното положение. “Етър” заема в момента престижното второ място с 21 точки, като начело е шампионът НСА с 27 т. Основните конкуренти на “Етър” за медалите са “Спортика” (Благоевград) и “Пълдин” (Пловдив) с по 19 точки.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново