Емануел Луканов: “Чака ни следващ финал в петък”

Публикувано на ср, 24 май 2023
286 четения

Старши треньорът на “Етър” Емануел Луканов обяви, че без да се изпоти, тимът няма да влезе на ходом в елита. “Виолетовите” отстъпиха с 2:1 като гости на другия конкурент “Крумовград” и ще търсят необходимата точка срещу “Спартак” (Плевен), когото приемат в петък.
“Една безобидна ситуация обърка нещата. Силата на “Крумовград” е в статичните положения, те изпълниха 2-3 корнера един след друг и на третия не реагирахме добре. Отбелязаха ни гол, оттам тръгнахме да изравним резултата, но ни хванаха на контраатака и ни вкараха второ попадение. Рискувахме, за да възстановим резултата, успяхме донякъде, върнахме се в мача и до последно натискахме за 2:2, но не успяхме.
Един негативен епизод в тяхна полза реши мача. После планът се провали, а направихме и принудителни смени на Кольо Станев и Александров. Натискахме ги до последно, имахме ситуации. Особено първото полувреме имахме два-три шанса да вкараме гол. На тях им липсваше левият бек, затова бяха с трима в защита, не ни изненадаха.
Чака ни следващ финал в петък, в който не излизаме за точка. Играем на “Ивайло” и трябва да натиснем. Казах на играчите, че тази точка трябва да я изпотим, на ходом няма да стане”, заяви Луканов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново