Емануел Луканов: “Играем срещу всички и срещу всичко!”

Публикувано на вт, 19 сеп. 2023
117 четения

“Наивно поражение, абсолютно. Защото бяхме с двама човека по-малко, когато ни вкараха гола. Искахме да развием атака, която можеше да бъде развита, но всъщност не беше развита, а допуснахме гол. По детински подходихме – вместо да изкараме топката и времето да свърши, подходихме детски и в 52-та минута ни вкараха гол на контраатака на наш терен.
Искам да подчертая нещо. Случва се нещо абсурдно с нашия отбор – визирайки тези странни отсъждания – червен картон, фаул срещу Валери Христов при отбелязването на техния гол. Вече за кой кръг се случват абсурдни неща. Сега ще ви кажа и моя критерий за абсурдно и с това спирам: явява се Чарли Чаплин за двойник на Чарли Чаплин и се класира трети. Абсурдно е. Това, което се случва с “Етър”, също е абсурдно!
Нищо не сме объркали, обърка се червеният картон, оттам мачът тръгна в друга посока. Напротив, момчетата се раздават въпреки всичко и им благодаря! Благодаря и на публиката, подкрепя ни непрестанно. До края бяхме в мача, не се знаеше как ще завърши. С човек по-малко играхме като равен с равен с лидера. Поздравления за “Локомотив” (Пловдив) – те са лидер неслучайно и добър отбор. Играхме като равен с равен.
Няма да се предаваме! Играем мъжки, играем срещу всички и срещу всичко. Тези момчета имат характер и няма да се предадем. Трябва да бием. На нас ни липсват точки. Ако можем да откраднем точки от “Левски”, ще го направим”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново