Екипът на Христо Иванов донесе 1100 лв. за Виви

Публикувано на пт, 5 юли 2019
242 четения

1100 лв. донесе в дарителската сметка на малката Вивиян Валериева Костова чудесният жест на вратаря на “Етър” и на националния отбор Христо Иванов. Както вече писахме, преди време неговото семейство реши да обяви вратарския екип на Иванов на благотворителен търг, като негов притежател да стане този, който даде най-високата сума, а тя ще бъде преведена по сметката на лекуващото се момиче.
Търгът бе спечелен от Светослав Пенчев за сумата от 1100 лв., а те вече са внесени по сметката на Виви. “Скъпи приятели! Искаме да ви съобщим, че търгът приключи и с голяма радост да ви кажем, че имаме победител с великолепна оферта! Да му е честит екипът и да е все така отдаден на такива каузи! Благодарим му от все сърце, както и на всички участници в търга”, съобщиха Христо Иванов и семейството му, а после обявиха и името на щедрия дарител. “Благодарим на г-н Светослав Пенчев за големия интерес към екипа и още по-голямото му сърце, което помогна на Виви!”
“Благотворителният търг за екипа на Христо Иванов бе спечелен от г-н Светослав Пенчев, а средствата са преведени по дарителската сметка. Благодарим на него, на семейство Иванови, както и на всички участвали в търга”, съобщиха и от “Бъдеще за Виви”.
В конферентната зала на стадион “Ивайло” Христо Иванов и съпругата му се срещнаха със Светослав Пенчев, на когото подариха екипа с автограф и надпис “За един Човек с Голямо Сърце!”

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново