Двама контузени в “Локо” (ГО), тимът утре гостува на “Левски”

Публикувано на пт, 24 февр. 2017
641 четения

Тежко гостуване на “Левски” в София предстои на горнооряховския “Локомотив”. След загубата на старта у дома с 0:1 от “Ботев” (Пловдив) играчите на треньора Иван Колев трябва да гостуват на втория в класирането. “Левски” изпадна в криза след оттеглянето на спонсора Спас Русев и е заплашен от фалит, а треньорът Елин Топузаков получи много критики за играта на тима в Благоевград преди седмица, където “Левски” падна от “Пирин”. “Сините” са фаворити в мача утре, но това не означава, че “черно-белите” нямат своите шансове.
При локомотивци също имаше напрежение след първата загуба, като част от феновете скочиха на треньора Иван Колев с упреци да не търси оправдания и въпроси кога тимът ще започне да печели. Ръководството на клуба обаче твърдо обяви, че застава зад наставника и организира среща в община Горна Оряховица, на която бе постигнато помирение с феновете. Иван Колев е убеден, че за две-три седмици отборът ще има друг облик и ще изглежда по коренно различен начин.
Новото попълнение на горнооряховци Софиен Муса тренира на облекчен режим. Футболистът е получил леко разтежение в първия двубой с “Ботев” (Пловдив). Трайно контузен е само Симеон Мечев, за когото е ясно, че ще отсъства дълго време. Халфът на “железничарите” Красен Трифонов претърпя успешна артроскопия, извършена миналата седмица в София от екипа на д-р Тони Георгиев.
Двубоят “Левски” – “Локо” (ГО) е утре от 17:30 ч. и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Следващото домакинство на горнооряховци е още в сряда, тъй като има междинен кръг – на 1 март от 13:00 ч. тимът посреща “Монтана”. Следващата събота пък гостува на “Локомотив” (Пловдив) на стадиона, където домакинстваше символично през цялата есен.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново