Димитър Бербатов днес е във В. Търново

Публикувано на чт, 29 Ное. 2018
225 четения

Димитър Бербатов пристига във Велико Търново днес, за да представи автобиографията си “По моя начин”. Книгата на един от най-успелите български футболисти излезе преди седмици и предизвика огромен интерес. Любопитното е, че тя се появи по едно и също време с автобиографията “Историята” на друга голяма наша легенда – Христо Стоичков.
Автобиографията на Бербатов и нейното представяне бележат рекорден интерес. Премиерата ѝ в София продължи рекордните девет часа, като нападателят раздаде стотици автографи и се снима с всеки поотделно.
После тръгна на национално турне в шест града, първият от които бе родният му Благоевград. Над 30-метрова опашка се изви пред книжарницата, като по-нетърпеливите фенове на футболната звезда се наредиха още преди обяд да чакат своя голям любимец.
Велико Търново е втората спирка в страната от тура на Димитър Бербатов. Срещата му с неговите поклонници и читатели ще бъде днес от 17:00 ч. в Клуб Седем. “Всеки, който си купи предварително книгата от нас в клуба, ще има гарантирано място за срещата, както и може да бъде сигурен, че ще получи автограф от Бербатов върху изданието и снимка с него, интересът към визитата му във Велико Търново е огромен”, коментира председателят на Националния фенклуб “Манчестър Юнайтед” Емил Йорданов.
След старата столица турът на Бербатов ще продължи в Русе, Варна, Бургас и Пловдив и ще завърши в Софийския университет.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново