Девойките до 19 г. и момчетата до 12 г. на “Етър-64” завършиха победно

Публикувано на чт, 30 Ное. 2023
150 четения

Девойките старша възраст на “Етър-64” завършиха победно есенния полусезон в Националната група по хандбал до 19 години. Последният за годината турнир се проведе във Велико Търново.
Етърки спечелиха и двата си играни мача. В първата среща те победиха “Сливница”, който бе без загуба до момента, с 39:37. Във втория си мач разгромиха “Хасково” с 30:10. Така “виолетовите” имат в актива си 4 победи и 2 загуби, което ги нарежда в призовата тройка. Следващият четвърти турнир е в началото на 2024 г. в Свиленград, където “Етър-64” ще срещне “Бъки” (Габрово) и “Локомотив” (ГО).
“Успехът не е нищо повече от постояннство и много малки свършени неща. Отбележете целите си, бъдете постоянни и ги постигайте стъпка по стъпка. Благодаря за сърцатата и всеотдайна игра!”, обърна се към състезателките си треньорката Миглена Христова.
Завърши и последният турнир за момчета до 12 години в зона “Мизия”, който се проведе в Габрово. Момчетата на “Етър-64” записаха поредните убедителни победи – този път над “Левски” (Левски) с 24:4 (15:3) и над домакина “Чардафон” (Габрово) с 19:11 (11:7). Така със 7 победи от 7 мача “болярите” ще зимуват на върха в класирането. “Желанието, мотивацията и раздаването бяха налице и заслужено спечелихме всичките си срещи. Благодаря на всички за подкрепата!”, коментира треньорът Станислав Йорданов.
Първият пролетен турнир е в зала “Сава Величков” във Велико Търново, а етърци ще срещнат “Осъм” (Ловеч) и “Шугар” (Плевен).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново