Даниел Панов: “Балъков успя да превърне “Етър” във фактор в българския футбол”

Публикувано на чт, 16 май 2019
49 четения

Кметът на В. Търново Даниел Панов даде висока оценка за работата на Красимир Балъков. “Краси превърна “Етър” във фактор в българския футбол и го върна там, където винаги му е било мястото – сред добрите отбори в най-високата професионална дивизия на шампионата. Нещо повече – “Етър” има реален шанс да участва в европейските клубни турнири, само два мача срещу “Славия” ни делят от бараж за Лига Европа. Клубът не може да се похвали с бюджета на грандовете и дори на отборите от Топ 6, но записа убедителни резултати и остана на крачка от тях, борейки се за 7-о място в генералното класиране.
Това се дължи на добрия колектив, изграден от Красимир Балъков, на уменията му да мотивира играчите, да ги учи на правилна тактика и постройка и най-вече – да бъдат екип, да бъдат отбор. Краси изгради ядро, което е много здраво и е отлична база за добри резултати и през следващия сезон”, коментира Даниел Панов.
Станислав Генчев е най-вероятният нов старши треньор на “Етър”, научи “Янтра ДНЕС”. От клуба още не са излезли с официално потвърждение, тъй като Балъков има действащ договор до 31 май.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново