Даниел Младенов: “Сигурен съм, че ще финишираме първи с преднина!”

Публикувано на вт, 30 Ное. 2021
137 четения

Голмайсторът на “Етър” Даниел Младенов изрази увереност след убедителната победа в Добрич, че “болярите” ще спечелят крайното първо място за сезона. “Много важен момент в мача беше отбелязването на първия гол. След двете загуби навън отборът беше крайно мотивиран днес на всяка цена да спечели. Бяхме много мотивирани и бях сигурен, че ще бием. На лошия терен и това, че “Добруджа” стоеше плътно отзад, трудно щеше да е, ако не бяхме отбелязали още в 3-ата минута. Радвам се, че успяхме и след това си затворихме мача. Тази победа ще ни донесе спокойствие за следващите срещи.
Стилът ни на игра е такъв, че понякога губим точки заради лошите терени в гостуванията. Във В. Търново теренът ни е голям и перфектен, там играем бърз футбол, докато навън терените във Втора лига стават все по-кални. Затова се случва понякога и ние да загубим точки. Сгъстеният цикъл от мачове е проблем, защото отборите не са подготвени физически, нямат необходимото възстановяване и затова се наблюдават тези спадове. Но за “Етър” съм сигурен, че ако всичко е нормално, ще продължаваме напред и ще побеждаваме.
Преките ни конкуренти спечелиха мачовете си, затова беше задължително и ние да победим. Това внася напрежение в някои играчи, но не и в мен, аз съм играл и по-важни мачове. Така се расте и така се става футболист. Интересен е сезонът във Втора лига, но “Етър” има най-добрите футболисти и затова сме и на първо място. Няма да допуснем повече загуби и ще изкараме хубави празници. Едно от нещата е постоянството, но и футболистите, с които разполагаш. “Етър” има най-добрите футболисти в тази група, повечето останаха от елита, това бе много важно решение на ръководството, за което ги поздравявам! Затова сме и първи, а съм сигурен, че колкото сезонът върви, нашият отбор ще става по-силен и ще се откъсне от останалите отбори.”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново