Дани Младенов посвети гола си на трагично загиналия си баща

Публикувано на вт, 27 авг. 2019
693 четения

Голяма трагедия покоси семейството на голмайстора на „Етър” Даниел Младенов. Неговият баща Венцислав, който е дългогодишен спасител, се удави в язовир Дренов дол край Кюстендил. Той отишъл с група приятели на язовира и около 15.30 ч. в неделя внезапно изчезва, а първи сигнал подават на тел.112 неговите приятели.

„Хората не са видели да се дави, просто изведнъж мъжът е изчезнал от погледа им. Линейката е пристигнала буквално 5 минути след подаването на сигнала, но от Венцислав е нямало и следа“, коментираха полицаи, които са извършили оглед в района. Чак в понеделник водолази от ГДБПЗН успяха да извадят тялото на Венцислав.

В същия ден Дани Младенов трябваше да играе с “Етър” при гостуването на “Ботев” (Враца). Ръководството, всички треньори, футболисти и служители на клуба изказаха своите най-искрени съболезнования на Дани Младенов и неговите близки за тежката загуба. „Дани, заставаме зад теб в този крайно тежък момент. Твоята болка е и наша болка. Приеми нашите искрени съболезнования за тази огромна загуба! Скърбим заедно с теб!”, обявиха от “Етър”.

Даниел Младенов показа изключително мъжество, като заяви на треньора Росен Кирилов, че ще излезе да играе в снощния мач. Нещо повече – в 21-ата минута той отбеляза единствения гол за “виолетовите”, след който посочи с пръсти към небето и се прекръсти, а неговите съотборници дойдоха да го подкрепят.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново