Бойци от Свищов учат тънкости от майстори по кикбокс и киокушин

Публикувано на чт, 22 окт. 2020
114 четения

Професионалната лига на Световния киокушин съюз бе домакин на международен подготвителен семинар за инструктори и състезатели по новите правила на киокушин, по които се провежда елитната бойна верига SENSHI.
Мероприятието се проведе във Варна и на него обменяха опит общо 200 киокушин бойци и кикбоксьори от 8 държави.
В обучението имаше представители от школата по кикбокс и киокушин с треньор Митко Божанов, инструктор Владимир Божанов и състезателите Никола Янков и Ясен Тодоров. Те получиха ценни насоки от знаменити майстори в двата бойни спорта, сред които легендата в К1 Питър Артс.
Освен семинари като този скоро предстоят състезания от държавния и международния спортен календар на Българската карате киокушин федерация по отделна от традиционната киокушин дисциплина, включваща техники с пълен контакт, които сме свикнали да виждаме в кикбокс и муай тай.
Международната професионална лига на световния Киокушин съюз, с председател – Шихан Иво Каменов, пое всички разходи на състезателите и инструкторите, включително и настаняването в 5-звезден хотел на брега на Черно море. Участниците в семинара бяха допуснати след задължителен PCR тест, заяви Митко Божанов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново