Билети по 7 лв. пускат от днес

Публикувано на пт, 14 Авг. 2020
129 четения

По-евтини билети за мачовете на отбора пусна ръководството на “Етър”. От този сезон има промяна в клубната политика относно билетите, като те ще бъдат на две различни цени. В предварителната продажба талоните ще струват само по 7 лв., но в деня на мача цената им вече ще е 10 лева. Единствено за мачовете на етърци срещу ЦСКА-София и “Левски” всички билети ще са по десет лева. Децата на възраст до 10 години ще гледат двубоите на етърци безплатно, както и до сега, но задължително с придружител и декларация.
Билетите за мача “Етър” – “Черно море” се пускат в предварителна продажба от днес, съобщи административният директор Страцимир Тинчев. Те ще се продават днес от 15:00 до 19:00 ч. на касата до Спортния диспансер и в събота отново там от 11:00 до 19:00 ч. Цената им само в тези два дни е по 7 лв., така че от клуба призоваха привържениците да се възползват и да си ги купуват предварително.
В неделя билетите са по 10 лв. и ще се продават от 12:00 ч. във фенмагазина, а от 15:00 ч. на касите.
Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 16:30 ч., като за домакините това са двата входа от северната част, а за гостите – южният вход. Очакват се поне трийсетина фенове на “Черно море”.
Мачът е с публика, но при спазване на всички противоепидемични мерки, припомниха от великотърновския клуб. Задължително ще се следи за спазване на 1.5 метра дистанция, както и за сядане през седалка. Според последната заповед на спортното министерство се допуска публика до 50 % от капацитета на стадиона, което на практика означава, че всеки желаещ може да подкрепи “виолетовите” в тежката битка.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново