Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Публикувано на чт, 29 апр. 2021
45 четения

Легендарният нападател Димитър Бербатов официално се кандидатира за президент на БФС. Това обяви самият той на специална пресконференция.
В екипа на Бербатов влизат Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, адвокат Георги Владов и Борис Станков.
Голмайстор № 1 на националния тим на България разкри, че Стилиян Петров ще влезе и в Изпълкома при успех на конгреса. Петър Величков и Боби Станков също са познати имена в родния футбол. Първият от 8 години е част от Изпълкома на Българския футболен съюз, но сега иска промени в централата, тъй като той и колегите му не се справяли добре. Борис Станков пък допреди няколко месеца бе част от международния отдел на БФС, където работи в продължение на 9 години.
“Един от основните ни приоритети е развитието на ДЮШ. Работа с държавата, повишаване на интереса към футбола в България. Някой трябва да помогне на българските деца. Борба с уредените и нерегламентирани залагания в българския футбол, расизма. Реструктуриране на БФС с цел превръщане на организацията в прозрачна структура. Не знам защо БФС е толкова апетитен. За мой късмет успях да създам кариера извън България, в която постигнах всичко, което искам, с едно-две изключения. Влизаме с чисти идеи, изградил съм образ в обществото за човек, който има отговорност.
Призивът е към клубовете да няма място за страх, ако има сигнали за заплахи, да ни се обадят. Промяната е тук. Едно от най-важните неща е, че нашият екип ще ходи при всички клубове, да им се сподели програмата ни, идеите ни. Ако има такива сигнали за заплахи, нека да ни се обади. Промяна на формата ще бъде престъпление. Това ще бъде посегателство върху феърплея и е неприемливо”, обяви Димитър Бербатов.
сн. А. ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново