Бербатов идва във Велико Търново да представя автобиографията си

Публикувано на пт, 16 Ное. 2018
544 четения

Димитър Бербатов пристига във Велико Търново, за да представи автобиографията си “По моя начин”. Книгата на един от най-успелите български футболисти излезе преди броени дни и предизвика огромен интерес. Любопитното е, че тя се появи по едно и също време с автобиографията “Историята” на друга голяма наша легенда – Христо Стоичков.
Бербатов коментира и този факт: “Хората ще видят, че конкуренция винаги е имало в моя живот, конкуренцията е полезна. Хората имат избор, но трябва да има такива неща. Ако аз и той не сме хората, които да ти кажат как да успееш, значи нещо е сбъркано. Чухме се, казах му, че сега сме колеги, пишем книги, трябва да има такива неща. Аз и Христо Стоичков сме успели хора, ще бъде урок за всички от подрастващото поколение, ако има повече такива книги. Трябва да има повече такива моменти, това е здравословна конкуренция”, заяви Бербатов.
Легендата ще бъде в старата столица на 29 ноември да представи книгата си. Срещата на Димитър Бербатов с неговите поклонници и читатели ще бъде в четвъртък от 17:00 ч. в Клуб Седем. “Всеки, който си купи предварително книгата от нас в клуба, ще има гарантирано място за срещата, както и може да бъде сигурен, че ще получи автограф от Бербатов върху изданието и снимка с него, интересът към визитата му във Велико Търново е огромен”, коментира председателят на Националния фенклуб “Манчестър Юнайтед” Емил Йорданов.
Само седмица по-късно още една легенда на българския спорт ще гостува в старопрестолния град – двукратната олимпийска вицешампионка, петкратен световен и шесткратен европейски първенец Станка Златева. Срещата с нея ще бъде отново там на 7 декември от 11 ч.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново