Бербатов гледа от джипа контролата на „Етър”

Публикувано на ср, 27 ян. 2021
7383 четения

Димитър Бербатов бе очакван с интерес на първия мач на „Етър”, откакто се присъедини към треньорския екип на „виолетовите”. Именитият футболист бе на градския стадион в Мъглиж за мача срещу „Загорец”, но изгледа срещата индивидуално, без да контактува с никого. Бербатов изгледа мача не от треньорската скамейка, а от джипа си, с който дойде на стадиона минути преди началото на мача. След края му той се отправи обратно към лагера на етърци в с. Ягода.

Старши треньорът на „Етър” Александър Томаш също отказа да коментира по темата. „За Димитър Бербатов каквото е трябвало да се каже, вече е казано. Бербатов помага, работи с офанзивните футболисти, което може да е само плюс. Но тази тема вече започна да ми идва в повече”, заяви Томаш.

Футболистите на „Етър” обаче ca впeчaтлeни oт дeйcтвиятa и прoфecиoнaлизмa нa бившия голмайстор на „Манчестър Юнайтед” и седемкратен Футболист № 1 на България. “Зa нac e изключитeлнa чecт и удoвoлcтвиe дa рaбoтим c Бeрбaтoв. Игрaчитe гo приeхa мнoгo дoбрe. Oтзивитe ca cтрaхoтни. Cъc cигурнocт щe имa мнoгo нeщa, кoитo дa нaучaт oт тoлкoвa вeлик футбoлиcт”, коментира административният дирeктoр на етърци Cтрaцимир Тинчeв.

Таранът Иван Петков, известен сред феновете на „болярите” като Цар Иван, публикува в профила си своя снимка от тренировка под ръководството на Бербо с думите: „Винаги има какво да се научи от класата и присъствието на Димитър Бербатов!”.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ и личен архив

141787288_107646417988743_4219602905121884171_n

loading...
Пътни строежи - Велико Търново